Gandurile voastre pe blog

Daca simtiti ca aveti ceva de spus in legatura cu subiectele acestui blog nu ezitati sa ni le scrieti pe salvatimuzicaromaneasca@gmail.com . Gandurile voastre vor fi postate sub forma de articole pentru a putea fi mult mai vizibile pe pagina. Parerile voastre conteaza mult mai mult decat va puteti imagina. Multa bafta!

joi, 3 aprilie 2008

Mandinga - Donde

Zilele trecute cei de la Mandinga au lansat primul extras pe single in noua formula: o balada superba, putin atipica pentru stilul cu care ei ne-au obisnuit. Piesa beneficiaza de un videoclip filmat in premiera in Romania pe pelicula de 35mm, bineinteles sub bagheta tanarului regizor Iulian Moga. Sunt curios sa vad daca aceasta piesa va intra in play-listurile radiourilor din Bucuresti, eu personal considerand-o o piesa grea pentru ceea ce considera oamenii "priceputi" din radio a fi o piesa "radio friendly". Probabil ca vom auzi din ce in ce mai rar Mandinga pe radio, nu ca acum i-am auzi mult mai des. Multa bafta!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nu-mi place clipul iar baiatul ala e urat cu spume. Voce are..dar...atat si apropo ..unde e Mandinga?

Anonim spunea...

De ce nu incearca sa fie originali? E o piesa f buna insa seamana cu Alejandro Sanz, David Bisbal si ca voce dar si ca piesa per ansamblu!

Anonim spunea...

bai anonimule..tu cu sigurantsa esti un baietsel mic sh uratsel..sh fff frustrat scumpule:*..dak si baiatu asta e urat cu spume..atunci inseamna k u oi fi jose armando in persoana c draq...asa in fine..:-j....clipu e suuuper...piesa superba o ascult intr`una:X...baiatu frumos foc..sh bravo mandinga tot asha:*:*