Gandurile voastre pe blog

Daca simtiti ca aveti ceva de spus in legatura cu subiectele acestui blog nu ezitati sa ni le scrieti pe salvatimuzicaromaneasca@gmail.com . Gandurile voastre vor fi postate sub forma de articole pentru a putea fi mult mai vizibile pe pagina. Parerile voastre conteaza mult mai mult decat va puteti imagina. Multa bafta!

joi, 10 aprilie 2008

Inca un pas impotriva pirateriei

Ne-am bucurat extrem de mult sa vedem ca odata cu aparitia blogului nostru a aparut si campania celor de la UPFR impotriva pirateriei. Speram ca acest clip sa fie inteles cum trebuie de utilizatorii frecventi ai site-urilor pirat si poate unii dintre ei isi vor schimba modalitatea de a-si procura muzica.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte misto spot-ul! Ce e cu el?

Anonim spunea...

Am senzatia ca, la fel ca la MPAA care pune filmuletele alea cu "descarcatul filmelor este ilegal" la inceputul dvd-urilor cumparate de oameni care chiar au dat banii pe mediul respectiv, campania asta este praf in ochi. In cele mai multe instante ale legii, exista niste amenzi rezonabile pentru file-sharing si e ceva mai rau daca exista un interes comercial din sharing.

Anonim spunea...

Sincer..e un fel de vrajeala.de fapt..genurile astea..Salvati muzica romaneasca, etc..eu sunt un tip care nu as sustine niciodata maneaua.sa fie piratata la greu..nu-mi pasa..dar pt restul..sustin idea " Try before Buy !! " cu toate ca nu stiu cati vor cumpara..pirateria e in floare la noi..dar si dincolo e la fel..va spun din surse sigure..doar ca dincolo nu e asa pe fatza cum e la noi..Nu am nimic cu cei care-si downloadeza illegal pt ei..si apoi se hotarasc sa mai si cumpere, pt ca la urma urmei, cativa mai si cumpara.in schimb, sunt total impotriva celor ce vind produse piratate..cd-uri, dvd-uri...etc.

Anonim spunea...

Cred ca mai bine era salvati producatorii din industria muzicala romaneasca, la ei se duce grosul, artistii oricum nu prea castiga mare lucru din vanzari.

Anonim spunea...

super piesa dony ft elena- hot girls
http://www.youtube.com/watch?v=Ud-hhtcbC2I&feature=related

Masaj erotic spunea...

Piratii lui Papura Voda.