Gandurile voastre pe blog

Daca simtiti ca aveti ceva de spus in legatura cu subiectele acestui blog nu ezitati sa ni le scrieti pe salvatimuzicaromaneasca@gmail.com . Gandurile voastre vor fi postate sub forma de articole pentru a putea fi mult mai vizibile pe pagina. Parerile voastre conteaza mult mai mult decat va puteti imagina. Multa bafta!

joi, 3 aprilie 2008

Bine v-am gasit in blogosfera

salutare la toata lumea in primul rand si bine v-am gasit in blogosfera. cred ca de la simpla accesare a acestui blog pupilele vi s-au dilatat, motorasele au inceput sa sfaraie, sentimente ciudate de curiozitate s-au napustit sa puna stapanire pe voi si iminenta nervozitatea a lipsei de informatii v-a facut sa exclamati: "ce naiba mai e si asta?". poate ma insel in privinta profilelor psihologice a celor ce citesc aceste randuri, dar sincer va marturisesc ca sper sa am dreptate, sper ca acest blog v-a creat un interes minim pentru ca altfel munca noastra ar fi in zadar. muzica face parte din mine si cred ca sunt in asentimentul tuturor cand afirm ca muzica e o parte din noi toti, indiferent in ce forma se manifesta ea. ne face sa zambim, ne face sa plangem, ne face sa uitam, ne face sa ne aducem aminte, ne face sa dansam, ne ajuta sa ne linistim, ne ajuta sa ne trezim bine dispusi sau sa visam frumos. mult prea multe sentimente pe care le-am cunoscut sau care s-au intensificat cu ajutorul muzicii si totusi unul singur ma face sa tremur cu adevarat:moartea. nu as vrea sa o cunosc, as vrea sa aflu ca de fapt nu exista sau ca are altceva mlt mai important de facut, insa imi pasa. imi pasa de faptul ca muzica romaneasca a inceput sa moara. probabil ca tine de noi toti sa incercam sa o salvam sau macar sa incercam sa ne prefacem ca ne dorim acest lucru. vom vorbi de toate in acest blog: despre piraterie, despre palagiaturi, despre lipsa de respect a publicului fata de artisti, dar si de lipsa de respect a artistilor fata de public, despre muzica - o simpla afacere sau o pasiune dusa la extrem, despre drepturi de autor si felul in care intelege statul sa protejeze productia autohtona, despre radiouri si televiziuni si nu in ultimul rand despre bani. vom incerca sa gasim motivele pentru care muzica romaneasca incepe sa dispara, vom incerca sa gasim vinovatii insa fara a acuza pe nimeni. pana la postul urmator numai bine si cand ascultati o piesa romaneasca incercati sa va intrebati daca aveti si voi vreo vina...

Un comentariu:

Anonim spunea...

BUNA TREBUIA ACEAST SONDAJ SITI CINE SUNT PRINCIPALI VINOVATI chear autori si interpreti nu stiti a folosi forma publicitara ,ATENTIE la manelisti OFERTE gratis ei nu da vechituri ca reclama ei promoveaza noul STITI de ce cei doi poni colaboreaza si cel manelist saboteaza pe cel popular ,stiti de ce LAUTARI nu lucreaza ca in politica opozitie si putere ,PROMOVAREA unui interpret trece prin cenzura tiganeasca nu zici ca noi pierzi si acest mod se refera la toate genurile muzicale mai putin clasicul care are alt mod de organizare AM cautat melodi vechi pe internet ,raspuns CU PLATA poi ertatima nu credeti ca se renunta foarte repede OMUL fuge cand vede lacomie PE ce pe melodiile cantate de bunici muzici populare mai ganditiva dar nu prea mult manalele evoluiaza iar lacomia involuiaza.